Szűrés

A(z) Dell Technologies kulcsszót tartalmazó cikkek

Több világújdonsággal jelentkezik a Dell

2023. január 6. -

A Dell Technologies bemutatta a világ első IPS Black technológiával rendelkező 6K monitorát és a világ első Zoom-minősítésű, együttműködést elősegítő billentyűzetét.

Tovább

AMD processzorok dolgoznak a Dell új asztali gépében

2023. január 4. -

A Dell Technologies bemutatta a továbbfejlesztett, AMD technológiával rendelkező Aurora R15 asztali gamer számítógépet. Az asztali számítógépek iparágvezető fejlesztései tovább növelik az Alienware versenyelőnyét, és megszilárdítják régóta fennálló hírnevét. A 2022-es portfólióbővítést követően idén is rengeteg újdonság várható. 

Tovább

Egyszerűbb és gyorsabb lett a Luna szétszerelése

2022. december 20. -

A Dell Technologies nem kizárólag új termékek alkotására törekszik, hanem olyan új megoldásokat és technológiákat is kutat, amelyek összetett társadalmi kihívásokra jelenthetnek választ. A vállalat továbbfejlesztette az egy évvel korábban bemutatott  Luna koncepciót, a fenntartható számítógép tervét. A tavaly bemutatott megoldásban testet öltött a hulladéktermelés és károsanyag-kibocsátás csökkentése, az alapanyagok újrahasznosítását és az innováció új szintre emelését célzó törekvés.

Tovább

A 4. generációs AMD EPYC processzorok felturbózzák az új Dell PowerEdge szervereket

2022. december 1. -

A Dell Technologies bejelentette a Dell PowerEdge szerverek következő generációját, amely 4. generációs AMD EPYC processzorokkal rendelkezik. Az új rendszereket, amelyek minden eddiginél jobb alkalmazásteljesítményt nyújtanak, arra tervezték, hogy az ügyfelek hatékonyabban megbirkózhassanak napjaink kihívást jelentő, számításközpontú munkafolyamataival, például az adatok elemzésével.

Tovább